Freier Videoreporter

Freier Videoreporter pangripta gambar produser media Produksi video laporan TV


Kaca ngarep Kita sawetara nawakake pricing Saka referensi kita Hubungi kita

Freier Videoreporter - cara paling apik kanggo ngrekam acara, rapat, konser, ceramah, pagelaran teater...
kanggo publikasi ing Internet, TV, ing BluRay, DVD



Ambisius sanajan kemungkinan finansial winates?

Opsi iki biasane ana ing saben liyane. Freier Videoreporter minangka pangecualian lan mung perusahaan produksi video sing mbantah aturan iki. Kanthi sensor gambar 1-inch gedhe, kita nggunakake kamera saka jinis padha saka generasi paling anyar. Kualitas gambar sing apik digayuh ing kahanan cahya sing angel. Kamera bisa dikontrol kanthi jarak jauh kanthi nggunakake pan-tilts motor sing bisa diprogram, sing nyuda tenaga kerja lan ngirit biaya.


Kita bisa nggarap sampeyan ing wilayah ing ngisor iki, antara liya

Rekaman sinkron karo sawetara kamera (produksi video multi-kamera)

Freier Videoreporter iku salah siji saka sawetara perusahaan sing nawakake produksi video multi-kamera. Kanggo produksi kasebut, kita nggunakake kamera saka jinis sing padha. Nalika nerangake kualitas gambar, Freier Videoreporter ora kompromi. Rekaman paling sethithik ing 4K / UHD. Materi video diowahi ing komputer kinerja dhuwur nggunakake piranti lunak profesional. Minangka salah siji saka sawetara produser video, Freier Videoreporter bisa ngasilake video ing 8K / UHD-II / UHDTV2 / 4320p.
Rekaman video pagelaran teater, konser, wacan ...

Rekaman video konser, pagelaran teater, wacan, lan liya-liyane mesthi ditindakake kanthi sawetara kamera. Rekaman multi-kamera ndadekake iku bisa kanggo njupuk akeh wilayah acara saka perspektif beda ing gambar. Kamera remot kontrol digunakake. Alignment kamera sing mawarni-warni dumadi saka titik tengah. Kanthi cara iki, 5 utawa luwih kamera bisa dikontrol mung siji wong. Kabeh acara bisa direkam kanthi lengkap mung siji wong.
Laporan video kanggo TV, streaming lan internet

Ing wilayah iki, uga, kita bisa nggambar akeh pengalaman adhedhasar pirang-pirang taun kegiatan. Iki nyebabake sawetara atus laporan TV lan laporan video. Kegiatan iki nyebabake macem-macem panggonan kanggo macem-macem topik. Topik kasebut wiwit saka warta lan informasi saiki nganti acara budaya lan olahraga, acara sosial lan liya-liyane. Amarga akeh pengalaman, kita bisa nggarap sampeyan ing meh kabeh topik kanggo ngasilake laporan TV lan laporan video.
Produksi video babak diskusi, acara diskusi, wawancara, lsp.

Gumantung saka urutane, kita uga nggunakake sawetara kamera kanggo produksi video wawancara, acara diskusi, meja bunder, lsp. Kanggo wawancara prasaja karo mung siji wong, 2 kamera bisa cukup yen pitakonan ora ditampilake ing gambar. Ing kasus apa wae, luwih saka rong kamera dibutuhake nalika ngrekam video wawancara lan obrolan karo sawetara wong. Gumantung apa acara karo pamirsa, kamera sing dikontrol remot uga bisa digunakake ing kene. Ora perlu motor pan miring nalika diskusi tanpa penonton.
Ngedit video, nglereni video, nyunting audio

Mesthine, rekaman acara, konser, wawancara lan diskusi ora cukup. Sawise ngrekam video, editing video mesthi diterusake. Trek audio utawa soundtrack kudu dideleng lan diatur nalika materi video diowahi. Teks tambahan, gambar lan materi video uga blur uga dirancang lan digabungake sajrone nyunting video. Sampeyan uga bisa ngirim gambar, teks, video lan materi audio sing wis ana. Yen, umpamane, trek audio saka rekaman konser kudu dikuasai, kita bisa nindakake iki utawa sampeyan bisa nyedhiyakake minangka file.
CD, DVD, Blu-ray Disc - Manufaktur Seri Cilik

Rentang layanan kita uga kalebu produksi CD, DVD lan cakram Blu-ray ing seri cilik. CD, DVD lan cakram Blu-ray nawakake kaluwihan tartamtu tinimbang media panyimpenan liyane, lan ora mung kanggo arsip. USB tabuh, kertu memori lan hard drive duwe urip beting winates. Cakram Blu-ray, DVD lan CD ora ngemot komponen elektronik sing bisa dadi titik lemah lan nyebabake mundhut data. Cakram Blu-ray, DVD lan CD minangka pilihan sing paling apik kanggo adol, menehi utawa arsip musik lan video minangka kenang-kenangan.

Saka asil produksi video luwih saka 2 dekade
Panemu saka mbah saka distrik Burgenland

Mbah - dheweke mratelakake panemume - Swara warga saka distrik ... »
Perlindhungan sing luwih apik marang banjir - Laporan TV babagan cekungan banjir anyar ing Weissenfels an der Saale ing Grosse Deichstraße, kanthi wawancara karo Andreas Dittmann, kepala perusahaan pembuangan limbah AöR.

Luwih aman ing udan deres - Laporan TV babagan cekungan kebanjiran banyu udan anyar ing ... »
Matthias Voss lan Stefan Hebert ing obrolan

Matthias Voss ing obrolan karo Stefan Hebert (Ins Rampung - Dart & Sky ... »
"Ngalami irama: bengkel drum kanggo bocah-bocah kanthi RedAttack 'Die Tempomacher' ing Kulturhaus Weißenfels"

Workshop drum kanggo bocah-bocah, trommel.Werk.stadt, ing pusat budaya Weißenfels karo ... »
Video musik: Abacay - Gitar Girl

Gitar Girl by Abacay (Music ... »
Corona hits medley - Yann Song King - Pikiran warga - Suara warga Burgenlandkreis

Corona Hits Medley - Yann Song King - Panemu saka distrik ... »
"Ngalami tur siklus Johann Sebastian Bach saka Leipzig menyang Naumburg kanthi mampir ing Gréja Kastil St. Trinitatis ing Weißenfels - rekomendasi saka Thomas Organist Ullrich Böhme"

"Kanthi organis Thomas Ullrich Böhme ing tur sepeda Johann Sebastian Bach saka ... »
Olahraga minangka cara metu saka jebakan tamba - Goethegymnasium Weißenfels nuduhake cara kerjane - A laporan TV karo wawancara mantan pecandu narkoba sing bisa metu liwat olahraga lan Nyegah, uga Silvio Klawonn lan Hans-Jürgen Neufang.

Olahraga minangka pencegahan - Kepiye Goethegymnasium Weißenfels nglindhungi siswa saka ... »
Singers Carol nggawa tradhisi Kristen menyang kantor distrik Burgenlandkreis A laporan carane penyanyi carol ing kantor distrik Burgenlandkreis terus tradhisi Kristen lan carane kontribusi kanggo ngiyataken pentinge iman ing saben dinten gesang.

Kampanye nyanyian carol tradisional ing kantor distrik Burgenlandkreis A laporan babagan ... »
Kabeh iki wedi kula - layang saka distrik Burgenland

Kabeh iki wedi kula - swara warga ... »
Crita lokal sing nyenengake: Reese & Ërnst nemokake rahasia jembatan Weißenfels

Rahasia Jembatan Pfennig: Reese & Ërnst mbukak kawicaksanan ... »
Suasana perayaan ing Lützen - Helmut Thurm ing wawancara babagan ulang tahun brigade pemadam kebakaran sukarelawan karo Bundeswehr, THW lan asu penyelamat.

Bundeswehr lan THW ngrayakake - ngelingi ulang taun kaping 125 saka brigade pemadam ... »



Freier Videoreporter uga ing basa liya
íslenskur ▪ icelandic ▪ исландски
Монгол ▪ mongolian ▪ mongoļu valoda
dansk ▪ danish ▪ tanskan kieli
bosanski ▪ bosnian ▪ босански
malti ▪ maltese ▪ malta keel
বাংলা ▪ bengali ▪ bengali
беларускі ▪ belarusian ▪ बेलारूसी
tiếng việt ▪ vietnamese ▪ वियतनामी
bugarski ▪ bulgarian ▪ бугарски
lietuvių ▪ lithuanian ▪ litván
bahasa indonesia ▪ indonesian ▪ индонезијски
suid afrikaans ▪ south african ▪ sydafrikanska
فارسی فارسی ▪ persian farsia ▪ persijas persijas
türk ▪ turkish ▪ turski
română ▪ romanian ▪ rumuński
gaeilge ▪ irish ▪ irish
lëtzebuergesch ▪ luxembourgish ▪ لوگزامبورگی
français ▪ french ▪ француски
slovenský ▪ slovak ▪ slovaque
svenska ▪ swedish ▪ sænsku
latviski ▪ latvian ▪ latvia
nederlands ▪ dutch ▪ Голландский
ქართული ▪ georgian ▪ վրաց
한국인 ▪ korean ▪ korealainen
Српски ▪ serbian ▪ serbio
हिन्दी ▪ hindi ▪ hindí
polski ▪ polish ▪ تلميع
basa jawa ▪ javanese ▪ javaans
deutsch ▪ german ▪ tiếng Đức
azərbaycan ▪ azerbaijani ▪ azerbaïdjanais
hrvatski ▪ croatian ▪ horvaatia
Ελληνικά ▪ greek ▪ יווני
eesti keel ▪ estonian ▪ エストニア語
slovenščina ▪ slovenian ▪ Σλοβενική
čeština ▪ czech ▪ czech
norsk ▪ norwegian ▪ нарвежская
македонски ▪ macedonian ▪ מקדונית
español ▪ spanish ▪ ספרדית
magyar ▪ hungarian ▪ হাঙ্গেরিয়ান
shqiptare ▪ albanian ▪ albansk
中国人 ▪ chinese ▪ người trung quốc
հայերեն ▪ armenian ▪ armenian
suomalainen ▪ finnish ▪ finski
italiano ▪ italian ▪ Италијан
日本 ▪ japanese ▪ japanese
english ▪ anglais ▪ Англи
عربي ▪ arabic ▪ עֲרָבִית
українська ▪ ukrainian ▪ ukrainian
қазақ ▪ kazakh ▪ kazahstanski
português ▪ portuguese ▪ партугальская
עִברִית ▪ hebrew ▪ basa ibrani
Русский ▪ russian ▪ ռուսերեն


Бетті жаңарту жасаған Ashok Cao - 2024.05.23 - 04:18:22